Zoekertjes

Associatie groepspraktijk Mechelen

Werkaanbod
Wij zijn een multidisciplinaire groepspraktijk (3 huisartsen) te Mechelen en zijn wegens stop van een collega en uitbreidende patiëntenpopulatie dringend op zoek naar een nieuwe collega voor :
tijdelijke vervanging : periode februari tem september 2024
2. associatie: zo snel mogelijk!

Voltijds (40u) bemand secretariaat met 2 praktijkverpleegkundigen + (aavullend) telesecretariaat.

EMD (Care Connect) en elektronisch afsprakensysteem.

Grote interesse voor EBM, spirometrie en sportgeneeskunde (met oa inspanningstesten met lactaatmeting, inspannings-ECG, VO2max)In 2016 volledig gerenoveerd praktijkgebouw met 4 kabinetten voor artsen, testruimte voor inspanningstesten en podologisch onderzoek, 2 wachtkamers, keuken en badkamer.Ruime kinesitherapiepraktijk in hetzelfde gebouw waar 3 kinesisten voltijds werkzaam zijn.

Zijn ook actief bij ons: podoloog 2 dagen per week, jongeren- en sportpsycholoog 2 halve dagen per maand.Praktijk is een Academische opleidingspraktijk voor haio’s en dr. Stagiairs.

Dr Robin Vanhoudt, dr Marc Vanhoudt en de kinesisten zijn verbonden aan voetbalclub K.V. Mechelen.Aangename, flexibele werkomgeving en erg gevarieerde patiëntenpopulatie!Meer info over ons te vinden op www.groepspraktijkkauwendaal.be.Profiel:

Erkend huisarts.

Zowel voltijds als deeltijds engagement is bespreekbaar.Interesse? Aarzel niet en neem meteen contact op met dr Robin Vanhoudt via robinvanhoudt@hotmail.com
E-mail
robinvanhoudt@hotmail.com
Adres
Kauwendaal 9 Mechelen
telefoon
0498/ 267941